Novosti


U Kući Vina Pavlomir najavljen prvi WineRi – međunarodni eno-gastro festival

                                                                                                   (Miroslav Palinkaš i Žarko Stilin)

Petnaest izlagača, od čega šest članica Udruge „Žlahtina“ predstavit će ponudu Primorsko – goranske županije na Međunarodnom eno – gastro festivalu WineRi 2017. koji će se održati 22. i 23. veljače u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka (Guvernerova palača) rečeno je u Kući vina Pavlomir.

– Više od 70 izlagača sa preko 300 različitih vrsta vina, poznati sommelieri i predavači, ljubitelji vina, stručne radionice i edukativna predavanja dio su ovog festivala – istaknuo je Žarko Stilin, organizator festivala i direktor marketinške agencije aha marketing d.o.o., dodavši da mu je izuzetno drago što su se u organizaciju festivala Osim Grada Rijeke i Primorsko – goranske županije, između ostalih, uključili Kuća vina Pavlomir, Grad Novi Vinodolski i Turistička zajednica grada Crikvenice.“

Udruga „Žlahtina“, osim što podržava ovakve manifestacije i rado im se odaziva, predstavit će na radionici „Pjenušce Primorsko – goranske županije i vina odležana pod morem“.

– Mi kao udruga okupljamo sve proizvođače žlahtine u Primorsko – goranskoj županiji, i kada nas je Žarko kontaktirao odmah smo se odazvali i uključili u organizaciju – istaknuo je tajnik udruge Palinkaš.

Osim Stilina i Palinkaša, svoje su zadovoljstvo uključivanjem u projekt iskazali i Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice grada Crikvenice i Velimir Piškulić, obnašatelj dužnosti gradonačelnika Grada Novog Vinodolskog.

Koristimo priliku da zahvalimo svima na pomoći i pozovemo sve sugrađane da dođu na festival i uživaju u vinima i delicijama – složno su zaključili Stilin i Palinkaš.

Skip to content