Novosti


U NOVOM VINODOLSKOM ODRŽANA EDUKATIVNA RADIONICA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

eduk.radionica1

U Domu kulture u Novom Vinodolskom 21. ožujka je održana edukativna radionica za privatne iznajmljivače, koju je organizirala Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog u cilju što bolje pripreme iznajmljivača za nadolazeću turističku sezonu. Besplatnoj radionici se odazvalo dvjestotinjak privatnih iznajmljivača s područja Grada Novog Vinodolskog, koji su informirani o sljedećim temema: Administrativno poslovanje obiteljskog smještaja – eVisitor, Odabir najboljeg kanala oglašavanja, Kako biti uspješan na portalima i Uloga recenzije u obiteljskom smještaju. Predavanja je održala Anamarija Cicarelli, voditeljica Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. Split.

edukativnaradionica2

Nakon predavanja nazočni su postavljali pitanja vezana za eVisitor, o pravilima iznajmljivanja, koje dokumente trebaju pribaviti novi iznajmljivači, za pomoćni ležaj, kako se najbolje oglašavati, prijavljivanje prijatelja…, a odgovarala je Anamarija Cicarelli. Direktor Turističkog ureda TZ Grada Novog Vinodolskog Vladimir Butković zadovoljan je odazivom iznajmljivača na radionicu, posebno i zbog činjenice da se od ove sezone uvodi novi način prijavljivanja i odjavljivanje gostiju eVisitor.

– Novljanska Turistička zajednica će pružiti pomoć iznajmljivačima u logiranju na informacijski sustav za prijavu i odjavu gostiju – eVisitor. Iznajmljivači u Turističkoj zajednici trebaju preuzeti korisničko ime, lozinku, TAN tablicu za registraciju, sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu, a ako se dolazi u ime nekog drugog potrebna je punomoć i osobna iskaznica iznajmljivača. Za one koji nemaju informatičku opremu, TZ će u svojem TIC-u osigurati računalo i iznajmljivači će samostalno moći prijavljivati svoje goste na eVisitor. Osim toga, i turističke agencije će moći prijavljivati goste za iznajmljivače koji se kosite određenom agencijom, ali i ti iznajmljivači  će morati preuzeti eVisitor – naveo je Vladimir Butković.

Skip to content