Novosti


U PAVLOMIRU ODRŽAN 10. MEĐUŽUPANIJSKI PROLJETNI SUSRET UMIROVLJANIKA

umirovljenici1

U Pavlomiru u Novljanskom polju održan je 10. Međužupanijski proljetni susret umirovljenika, koji je okupio dvjesto sudionika iz pet umirovljeničkih udruga. U šest sportskih disciplina natjecali su se umirovljenici Udruge umirovljenika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Udruge umirovljanika Sunce iz Crikvenice, Udruge umirovljenika Senj, Udruge umirovljenika Otočac i domaćini iz Udruge umirovljenika Grada Novog Vinodolskog.

umirovljenici2

Susret je otvorio Nikola Mudrovčić, predsjednik Udruge umirovljenika Grada Novog Vinodolskog, pozdravljajući sve sudionike, koje su zatim pozdravili i zaželjeli im uspješno natjecanje Velimir Piškulić, zamjenik gradonačelnika Novog Vinodolskog, Goran Petrc, izaslanik primorsko – goranskoga župana, Anđelko Manestar, predsjednik Udruge umirovljanika Primorsko – goranske županije i Božidar Zubčić, zamjenik načelnika Vinodolske općine. 

umirovljenici7

Natjecanja su se odvijala u Pavlomiru u šahu, briškuli i trešeti, pikadu, beli, nabacivanju koluta, bacanju lopte u koš i potezanju konopa, a na boćalištu BK Radinje u boćanju.

umirovljenici6

Nakon završetka natjecanja i podjele medalja i priznanja, nastavljano je druženje u sklopu vinograda Pavlomira.

Najviše bodova 16 i 9 medalja osvojila je Udruga umirovljenika Novi Vinodolski i to tri zlatne medalje, jednu srebrnu i pet brončanih. Udruga umirovljanika Sunce iz Crikvenice osvojila je 15 bodova, jednu zlatnu, pet srebrnih i dvije brončane medalje. Udruga umirovljenika Senj osvojila je 14 bodova, tri zlatne, dvije srebrne i jednu brončanu medalju. Udruga umirovljanika Otočac osvojila je devet bodova, dvije zlatne, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju. Udruga umirovljanika Grada Crikvenice i Vinodolske općine osvojila je četiri boda, jednu zlatnu i jednu brončanu medalju.

Skip to content