Novosti


U PODNE, 31. PROSINCA 2015. SVEČANA ZDRAVICA NOVOJ 2016. GODINI

 

PC310250

Nekoliko tisuća ljudi veselilo se Novoj 2016. godini na novljanskim trgovima na Staru godinu, 31. prosinca 2015. godine uz ples, pjesmu i glazbu, kuhano vino i lovački gulaš te vatromet, nakon kojeg je gradonačelnik Novog Vinodolskog i saborski zastupnik HDZ-a Oleg Butković svima nazočnima čestitao Novu godinu, zaželjevši njima i njihovim obiteljima puno sreće, zdravlja i uspjeha u nadolazećoj godini.

PC310226

Točno u podne počeo je vatromet, nakon kojeg je gradonačelnik Oleg Butković, zajedno s predstavnicima TZ, lovačkih društava Košutnjak i Gradina te Udruge prijatelja grožađa i vina Ružica Vinodola pjenušcem 1288. iz pavlomirskih vinograda nazdravio Novoj 2016. godini. Nakon toga su mnogi na trgu zaplesali valcer. Veselje je nastavljeno, a tome je pogodovao i lijep sunčan dan.

PC310243

Djecu je razveselio vlakić kojim su se provezli preko Korza hrvatskih branitelja. Za glazbeni ugođaj pobrinule su se dvije grupe, koje su neumorno svirale i pjevale na trgu Ivana Mažuranića i Frankopanskom trgu, a mnogobrojni gosti i turisti koji novogodišnje praznike provode na crikvenično – novljanksoj rivijeri došli su u Novi i veselili se dolasku Nove 2016. godine.

 

Skip to content