Novosti


U POVODU DANA GRADA ODRŽAT ĆE SE SVEČANA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA NOVOG VINODOLSKOG

U povodu Dana Grada Novog Vinodolskog, 6. siječnja, u četvrtak, 5. siječnja 2012. održat će seu Domu kulture, s početkom u 18 sati, svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Novog Vinodolskog. Tijekom svečanosti bit će uručene nagrade Grada za 2011. godinu, a tom prigodom bit će promoviran prvi broj Novljnskog lista.

Istog dana, s početkom u 16 sati u Gradskoj vijećnici bit će održano znanstveno predavanje u povodu Dana Grada. Skup će otvoriti gradonačelnik Oleg Butković i dekan Pravnog fakulteta u Rijeci dr. sc. Eduard Kunštek. Voditelj je prof. dr. Berislav Pavišić

Izložba likovnih radova O.Š.Ivana Mažuranića otvorit će se u Narodnoj čitaonici i knjižnici Novi Vinodolski. Veliki sajam održava se kao i uvijek na parkiralištu Lokvica.Natjecanje u streljaštvuodržat će se u prostorijamaZračne streljane Osnovne škole Ivana Mažuranića.

Procesija u čast Sv. Filipa i Jakova kreće u ponedjeljak, 1.svibnja ispred Župnog dvora u 9,30 sati. Svete mise u 10,00 i 18,00 sati održavaju se u Župnoj crkvi Sv. Filipa i Jakova, s tim da će na svetoj misi u 10,00 sati učenici osmih razreda Osnovne škole Ivana Mažuranića primiti Sakrament Svete potvrde ili Krizme.

Skip to content