Novosti


U POVODU DANA OSNOVNE ŠKOLE IVANA MAŽURANIĆA GRADONAČELNIK OLEG BUTKOVIĆ U GRADSKOJ VIJEĆNICI PRIMIO USPJEŠNE SPORTAŠE ŠKOLSKOG ŠPORTSKOG DRUŠTVA DELFIN

Gradonačelnik Oleg Butković čestitao je mladim rukometašicama pravkinjama države i trećeplasiranim plivačicama ŠRD Delfin Osnovne škole Ivana Mažuranića.

Gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog Oleg Butković primio je, u povodu Dana Osnovne škole Ivana Mažuranića, dvije skupine uspješnih mladih sportašica – članica Školskog športskog društva Delfin – te im je čestitao na iznimnim uspjesima. Najprije je pozdravio i čestitao rukometašicama, prvakinjama države, koje su se plasirale na prvo mjesto na nedavnom Prvenstvu Hrvatske za osnovne škole. Zatim je primio mlade plivačice koje su osvojile treće mjesto na istom natjecanju. Prijemu u Gradskoj vijećnici bili su nazočni i Boris Turjak, ravnatelj škole te Zvonimir Kutija, profesor tjelesnog odgoja i trener.

Čestitke su bile upućene i najboljim rukometašicama ŽRK „Vinodol“, koje su nastavile tradiciju najboljih na Županijskom prvenstvu, za godište 1998., te državne prvakinje, za godišta 2001. i 2002. Članice ŽRK “Vinodola” svih ovih proteklih godina osvajaju prva mjesta na državnim i županijskim prvenstvima. Primanju je bio nazočan i trener najboljih rukometašica Ante Tomas.

Skip to content