Novosti


U SUBOTU I NEDJELJU, 23. i 24. U 10 SATI ODRŽAVA SE U BATERU “TRUPAC OPEN 2012.”

Atraktivno natjecanje u potezanju trupaca održava se u selu Bater (Smolčićima) desetak kilometara od Novog Vinodolskog. U potezanju trupaca sudjelovat će osamdesetak konja, a za pobjednike su osigurane nagrade u ukupnom iznosu od oko trideset tuisuća kuna. Cijena ulaznice je 20 kuna.

U subotu 23. i nedjelju 24. lipnja u selu Bater, naselju Smolčići, održat će se zanimljivo natjecanje u potezanju trupaca pod nazivom “Trupac open 2012.”. Organizatori su lokalni vlasnici konja, a natjecanje se održava uz podršku Mjesnog odbora Ledenice. “Trupac open 2012. ” otvorit će gradonačelnik Novog Vinodolskog Oleg Butković. Zanimljivo i atraktivno natjecanje u funkciji je turističkog razvoja prekrasnog, zelenog, novljanskog zaleđa, koje se sve više otvara za nove izazove. Posjetiteljima i turistima organizatori nude dobru zabavu i pružaju priliku u natjecanju kakvo do sada nisu mogli vidjeti. Domaćini će nazočnima omogućiti jahanje na prekrasnim lipicanerima, a najmlađi će moći uživati u malom zoološkom vrtu s domaćim životinjama.

Natjecanje se održava treći put, a na osnovi iskustava iz ranijih dvaju natjecanja, očekuje se dolazak oko dvije tisuće posjetitelja. Domaćini će posjetiteljima ponuditi kvalitetne gastro proizvode s naglaskom na domaćim jelima.

Skip to content