Novosti


U UTORAK, 4. KOLOVOZA POČINJE PROGRAM UDRUGE AKADEMY “MOŽEŠ I TI”

Plakat MOŽEŠ I TI

 

U utorak, 4. kolovoza, počinje program Udruge Akademy pod nazivom “Možeš i ti”, koji podržava i Grad Novi Vinodolski, a koji će se održavati utorkom i petkom u različitim mjestima u sastavu Grada Novog Vinodolskog  do 28. kolovoza.

Program je osmišljen kako bi se kroz ugodno druženje u prekrasnom ambijentu poticale promjene određenih životnih navika. Dobro došli su svi kojima se ovaj program sviđa i koji imaju malo volje doživjeti nešto drugačije. Sudjelovanje u programu je besplatno.

Udruga Akademy ovim putovanjem želi omogućiti svima zaintersiranima da upoznaju prirodne ljepote Grada Novog Vinodolskog i okolice na posve drugačiji način. Predsjednik udruge i kreator Programa – Predrag Platiša – poziva zainteresirane da se uključe : “Uz dobru volju, najbitniji rekvizit – vlastito tijelo već imate, a rekreirajući se u bogatstvu prirode, postajete njezin dio. Pružite sebi drugačiji pogled.” Sudjelovanje u programu je besplatno.

 

Program počinje u Klenovici 4. kolovoza u 19.30 sati  kada će se održati Akademy igraonica. U petak, 7. kolovoza,  program će se održati na Gradini u Ledenicama u 19.30, u utorak, 11. kolovoza na rivi u Smokvici u 19.15, a u petak, 14. kolovoza na rivici u Novom Vinodolskom u 19 sati, u utorak, 18. kolovoza,  u Bonaci na Bribirskoj obali u Novom Vinodolskom u 19 sati, u petak, 21. kolovoza na Pletenom – Breze u 18.30, u utorak, 25. kolovoza na rivi u Klenovici u 18.30 te u petak, 28. kolovoza na Lukobranu u Novom Vinodolskom u 18.30 sati.

 

Sve informacije vezane za program mogu se pratiti na FB profilu Akademy training gym, a svi upiti mogu se poslati na info kontakt s plakata +385 95 56 69 681, [email protected].

 

PROGRAM “MOŽEŠ I TI” – RASPORED AKTIVNOSTI

Skip to content