Novosti


U VINOGRADIMA PAVLOMIRA SVEČANO OBILJEŽEN BLAGDAN SV. VINKA

Vinova loza bila je okićena kobasicama, slaninom i kulenima, kobasicama i kulenima kako bi grozdovi bili dugački i debeli, a slaninom da vino bolje klizi niz grlo. PLAN I PROGRAM RADA NK VINODOL

Nogometni klub Vinodol osnovan je 1923.godine. Od osnutka je kroz klub prošlo mnogo generacija igrača i trenera. Današnja generacija nastavlja bogatu kontinuiranu tradiciju igranja nogometa u Novom Vinodolskom. U klubu je danas uključeno oko 180 članova od kojih se 120 aktivno takmiče kroz 5 selekcija. Nogomet je u Novom uvijek bio vodeći sport i privlačio veliki broj mladih.

U proteklom periodu značajnija je pažnja posvećena stvaranju uvjeta za kvalitetan rad. Postizanjem značajnog iskoraka, izgradnjom drugog terena (glavnog); stekli su se preduvjeti za vrlo kvalitetan rad kluba. Želja nam je da u narednom periodu nastavimo kontinuitet rada u svim selekcijama te postavimo i kvalitetnu organizaciju unutar kluba. Tu prvenstveno očekujemo uključivanje većeg broja ljudi u rad uprave kluba i praćenje omladinskih selekcija jer upravo rad s mladima uvijek je bio prioritet ovog kluba.

Organizacija smo koja okuplja najveći broj mladih u gradu iz čega proizlazi i obveza da im pružimo odgovarajuću stručnu-pedagošku potporu u njihovom sportskom razvoju.

Kolektiv kakav je NK Vinodol iziskuje izdvajanje velike mase sredstava kako od strane proračuna Grada tako i od strane rukovodstva kluba u pronalaženju sponzorstva.

Rezultati, ali prvenstveno sve veći broj mladih koji su aktivno učlanjeni u rad kluba obavezuje razumijevanje Gradskih struktura ali i svih čimbenika koji na bilo koji način mogu pomoći lakšem i kvalitetnijem funkcioniranju kluba.

Interes za igranje nogometa i sve veći broj gledatelja na našim utakmicama garancija su nam da su naše namjere i ulaganja pozitivna. Istovremeno to nam daje obvezu da našim građanima i simpatizerima pružimo kvalitetne i zanimljive sportske predstave.


Skip to content