Novosti


UDRUGA UMIROVLJENIKA GRADA NOVI VINODOLSKI ORGANIZIRA IZLET U POSTOJNU U POVODU MEĐUNARODNOG DANA ŽENA

Udruga umirovljenika Grada Novi Vinodolski nastavlja svoje brojne aktivnosti i u ovoj godini. Uz stalnu brigu o svojim članovima, udruga je vrlo aktivna i u organiziranju mnogih aktivnosti, među kojima su najzastupljenije kulturne i sportske aktivnosti te organizacija izleta.

U povodu Međunarodnog dana žena Udruga umirovljanika organizira u subotu, 7. ožujka, izlet u Postojnu s razgledavanjem Predjamskog grada i Vojnog muzeja u Pivki. Polazi se s autobusnog kolodvora Novi Vinodolski u 6.30 sati, a povratak je planiran navečer oko 22.30 sati. Cijena autobusne karte je 100 kuna, a ulaznice za Predjamski grad i Vojni muzej po osobi su 15 eura.

Prema programu izleta, na povratku u Postojni ili u Ilirskoj Bistrici zadržali bi se u trgovačkoj kući Höffer u kupnji, a navečer oko 18 sati predviđena je večera u restoranu Cocolo u Rijeci, na trošak Udruge, kao dar za praznik 8. ožujka.

Prijave i uplate obavljaju se u uredu Udruge od utorka do petka od 8.30 do 11 sati, najkasije do 4. ožujkla (srijeda) do 10 sati. Moguće je plaćanje u dvije rate, osim iznosa u eurima.

Za prelazak granice sa Slovenijom treba posjedovati važeću putovnicu ili osobnu iskaznicu (plave boje, mali format), budući da osobne iskaznice velikog formata s matičnim brojem više ne vrijede. Predsjedništvo Udruge upozorava članove koji namjeravaju poći na izlet u Postojnu da to s osobnom iskaznicom shvate ozbiljno jer u protivnom neće moći prijeći granicu.

zeljak259

Skip to content