Novosti


Uskršnji Novi

Na početku Velikog tjedna, u ponedjeljak 3. travnja u 18:00 sati, u Gradskoj galeriji Turnac u Novom Vinodolskom Narodni muzej i galerija predstavit će prigodnu izložbu “Unikatno ukrašenih jaja” autorice Vlaste Vučevac Sokolić. Gospođa Sokolić, Novljanka je sa zagrebačkom adresom koja je odlučila svoje prekrasne radove unikatno ukrašenih jaja donirati Narodnom muzeju i galeriji. Hvale vrijedna donacija sadrži 45 ručno ukrašenih nojevih i guščjih jaja. Izložba će biti otvorena od 3. – 14. travnja od 9-12 sati.

Na dan Uskrsnog ponedjeljka, 10. travnja, svi će stanovnici i posjetitelji Novog Vinodolskog moći uživati u pravom Uskršnjem doručku u centru grada. Marljiva i uvijek nasmijana Udruga 51+ dijelit će Uskršnji doručak,  djeca će uživati u tematskoj uskrsnoj animaciji „Animino“, a za dobar ugođaj pobrinut će se naš lokalni „Duo Family“. Dobrog raspoloženja zasigurno neće nedostajati, a nadamo se da će vrijeme biti na našoj strani kako bismo i ove godine zajedno proveli Uskrsni ponedjeljak!

Godina je ovo u kojoj Novi Vinodolski slavi nekoliko važnih obljetnica, među kojima su dvije za posebno istaknuti, 735 godina Vinodolskog zakona i 145 godina turizma. Ove velike obljetnice biti će obilježene kroz mnoga događanja u 2023. godini te Vas pozivamo da nas pratite na našoj web stranici i društvenim mrežama gdje ćemo objaviti sve informacije i naravno, i ove, slavljeničke godine, budete naši dragi gosti!

Skip to content