Novosti


USPJEŠNE SPORTAŠICE OŠ IVANA MAŽURANIĆA NA PRIMANJU KOD GRADONAČELNIKA VELIMIRA PIŠKULIĆA

Gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog Velimir Piškulić primio je ženske rukometne ekipe OŠ Ivana Mažuranića, ekipu šahistica, njihove trenere; Zvonimira Kutiju i Gorana Tomljanovića te ravnatelja OŠ Ivana Mažuranića Borisa Turjaka. Vrijedne i talentirane sportašice sudjelovale su na županijskim i državnim natjecanjima.

Rukometna ekipa Delfin (5.-6. razredi) osvojila je 2. mjesto na završnici županijskog prvenstva i to u sljedećem sastavu: Natali Barac, Tea Bukovac, Lea Mataija, Maja Stjepanović, Ella Balen, Nina Dragec, Rahela Kljajić i Mia Rikanović.
U kategoriji 5.-8. razredi rukometna ekipa Delfin osvojila je 2. mjesto a za ekipu su igrale: Tina Mataija, Tena Mataija, Sara Babajić, Rafaela Lorbek, Ella Andonov, Mia Rikanović, Ella Balen, Katarina Kolakušić, Nela Butorac, Laura Raštegorac, Lea Mataija, Natali Barac, Tea Bukovac i Rahela Kljajić.

Na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u školskoj godini 2018./2019. učenice su postigle zavidni rezultat u šahu.
Nakon osvojenog prvog mjesta u Županiji, Ana Gašparović, Lucija Krpan, Ema Radović i Amarie Pavelić nastupile su na Državnom prvenstvu u Vinkovcima i osvojile visoko peto mjesto od ukupno 22 ekipe.

„Čestitam svima Vama uspješnim sportašicama kao i vašim trenerima na osvojenom drugom mjestu na županijskom natjecanju u dvije kategorije te na visokom 5. mjestu na Državnom natjecanju u šahu. Vaši rezultati bitno doprinose promociji našeg grada i stoga sam ponosan na vas, te vam želim još mnogo sportskih i školskih uspjeha“. – naveo   je gradonačelnik Velimir Piškulić.

Ravnatelj OŠ Ivana Mažuranića Boris Turjak istaknuo je izuzetnu suradnju škole sa svim sportskim klubovima na području grada te zaključio da se jedino s takvim pristupom mogu polučiti izvrsni rezultati.

 

Skip to content