Novosti


VATROGASNA MLADEŽ DVD-a SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI I DALJE NAJBOLJA U PRIMORSKO- GORANSKOJ ŽUPANIJI

U organizaciji Vatrogasne zajednice Primorsko – goranske županije i uz domaćinstvo DVD-a Klana, na nogometnom igralištu u Klani održano je izlučno županijsko vatrogasno natjecanje za djecu i mladež. Na natjecanju su sudjelovale 34 ekipe u 4 kategorije.

dvdnovi1

Iako su u ekipama DVD-a Sušak imali dostojnog protivnika, za nijansu bolji ipak su bili mladi vatrogasci iz Novog Vinodolskog – navodi Velibor Topolovec, tajnik DVD-a SAN Marino Novi Vinodolski. U kategoriji ‘djeca – muška’ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a San Marino Novi Vinodolski ispred ekipa DVD Sušak i DVD Bribir. U kategoriji ‘djeca – ženska’ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Vrbovsko ispred djevojčica iz DVD-a Kras. U kategoriji ‘mladež – ženska’ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Sušak ispred DVD-a San Marino Novi Vinodolski i DVD-a Prezid. Najuzbudljivije je bilo u elitnoj kategoriji ‘mladež – muška’ u kojoj je ekipa DVD-a San Marino – Novi Vinodolski bila ispred DVD-a Sušak. Na treće mjesto se je plasirala ekipa DVD-a Lokve.

Ostvarenim rezultatima ekipe mladeži DVD-a San Marino Novi Vinodolski plasirale su se šesti puta zaredom na Državno natjecanje koje će se 28. lipnja održati u Čakovcu. Uz dvije ekipe iz Novog Vinodolskog na državnu smotru plasirale su se dvije ekipe DVD-a Sušak i po jedna ekipa DVD-a Lokve i DVD-a Prezid.

Po završetku natjecanja pehare su pobjednicima dodjelili: županijski zapovjednik Mladen Šćulac, predsjednik VZ PGŽ Slavko Gauš i predsjednik komisije za natjecanje Hinko Mance. Ispred Primorsko-goranske županije sudionike natjecanja pozdravio je pročelnik Ureda Županije Goran Petrc, a ispred domaćina,  načelnik općine Klana Matija Laginja.

Skip to content