Novosti


WOMEN IN FINANCE – BESPLATNE RADIONICE USMJERENE NA FINANCIJSKO OPISMJENJAVANJE ŽENA PODUZETNICA I ONIH KOJE TO ŽELE POSTATI – GRAD NOVI VINODOLSKI, STUDENI 2018. – PRIJAVITE SE

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, od svibnja do prosinca 2018. provodi projekt Women in Finance (WIF). 

Projekt je usmjeren na poboljšanje financijske pismenosti žena poduzetnica i onih koje to žele postati. Osim toga, cilj je i potaknuti osnivanje novih poduzeća, povećati stopu preživljavanja postojećih te potaknuti njihov razvoj.

Step Ri  je u razdoblju od svibnja do studenog 2018., organizirao po četiri radionice u pet hrvatskih gradova prema sljedećem rasporedu:

  1. Grad Krk – mjesec svibanj
  2. Grad Delnice – mjesec lipanj
  3. Grad Ogulin – mjesec rujan
  4. Grad Buzet – mjesec listopad
  5. Grad Novi Vinodolski – mjesec studeni.

Radionice će se održavati kroz termina u razdoblju od 7. do 28. studenog u Gradskoj vijećnici Grada Novog Vinodolskog, Trg Vinodolskog zakona 1, Novi Vinodolski.

Više informacija o postupku prijave pročitajte na sljedećoj poveznici: http://www.step.uniri.hr/women-in-finance-novi-vinodolski/

 

Skip to content