Novosti


Za kraj srpnja brojna događanja u Novom Vinodolskom

Kraj mjeseca srpnja u Novom Vinodolskom i okolnim mjestima obilježit će brojna događanja!

 

Danas,  28.7. od 20:00 sati zabava se iz centra seli na najdužu šetnicu u Novo m Vinodolskom, Obalu Petra Krešimira IV.  Ukusne hrane i dobre glazbe duž šetnice neće nedostajati, a zabavljat će vas pet glazbenih sastava  – Grupa Tremolo, Trio Vivak, TS Ferali, TS Merak i jedan novi glazbeni sastav u ovim krajevima, Grupa Black & White iz Karlovca. Naći će se tu i posebni foto kutci, animacija za djecu, vatromet, ali i brojna druga iznenađenja.

Sve umjetničke duše moći će od petka razgledati i izložbu slika Dominika Vukovića u Gradskoj galeriji Turnac. Izložba je otvorena do 8.08.2023.

Slijedi i vikend pun događanja. Tako ćemo se u subotu, 29. srpnja od 21:30 sati na Trgu Vinodolskog zakona prisjetiti nezaboravnih hitova našeg Olivera Dragojevića na koncertu nazvanom ‘U čast Oliveru’, koje će za ovu prigodu izvoditi grupa Trend.

Također, u subotu će nas klapa Puntape počastiti 10. jubilarnom Ljetnom smotrom klapa. Smotra započinje u 21:00 sat u Dvorištu doma braće Mažuranić, a osim klapa iz Lijepe naše svojim nastupom počastiti će nas i klapa Mali grad Kamnik iz Slovenije.

Odmor od ljetnih vrućina moći će se pronaći na Brezarskoj noći. Od 20:00 sati sve posjetitelje očekuje bogata gastronomska ponuda uz nastup TS Ferali.

Ljubitelji sporta pronaći će nešto za sebe na Novljanskoj regati koja će se održati od 29. do 30. srpnja.

Nedjelja, 30. srpnja u Novom Vinodolskom proći će u malo ležernijem raspoloženju. Naime, na plaži Prva Dražica od 21:30 sati održati će se koncert acoustic dua Bell’e buono, dok će Klenovicu razbuditi Klenovarska noć. Od 21:00 sat sve prisutne zabavljat će Swing express, a moći će se nagraditi i brojnim ribljim specijalitetima.

U ponedjeljak, 31. srpnja nastavlja se naš ljetni program i to jednom novom manifestacijom Snovima Vinodolskim. Manifestacija Snovi Vinodolski održati će se na jednom novom lokalitetu, Obali kneza Branimira (Podbarana) s početkom u 20:00 sati, a sve posjetitelje očekuje bogat program uz modnu reviju domaćih dizajnera, poseban photo corner, bogatu ponudu jela i pića, corner domaćih brendova, prikaz jedrenja, dječju animaciju. Obalom kneza Branimira širit će se zvuci Glamour House-a i grupe Dinamika.

Skip to content