Novosti


ZDRAVICA NOVOJ 2014. U NOVOM VINODOLSKOM 31.12. 2013. NA NOVLJANSKIM TRGOVIMA S POČETKOM U 11 SATI

Zdravica Novoj 2014. godini i ove godine održat će se na trgovima Novog Vinodolskog 31. prosinca. Početak programa je u 11 sati na Trgu Ivana Mažuranića, a novogodišnju zdravicu uputit će točno u 12 sati svim nazočnima gradonačelnik Novog Vinodolskog Oleg Bukoković na Frankopanskom trgu( u slučaju lošeg vremena program će se održati u Domu kulture).

zeljak122

Dječja zdravica Novoj 2014. održat će se na Trgu Vinodolskog zakona. Nastupit će clown Teddy i bend Boje prijateljstva, a prigodan dječji paket – šalica, čaj, balon i kolač koštaju samo 10 kuna. 

Doček Nove godine u podne u Novom Vinodolskom postaje već tradicija, koja privlači mnoštvo građana, ne samo iz Novog Vinodolskog, već i susjednih lokalnih jednica te Rijeke, kao i turista koji su odlučili u novo ljeto ući u ovom lijepom primorskom gradu. I ove godine, kao i lani, pripremljen je bogat program. Lovačka društva “Košutnjak” i “Gradina” te Udruga prijatelja grožđa i vina “Ružica Vinodola” nudit će prigodni novogodišnji paket: lovački gulaš, suvenir šalicu i kuhano vino u neograničenim količinama za 30 kuna.

zeljak121

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se grupa “Trend”, Klenovarski tamburaši i klapski kutak.

Zainteresirane ljubitelje nogometa čeka na Zdravici Novoj 2014. na Korzu hrvatskih branitelja Nogomet event, Kick – Point (fun & football). U  elektroničkom nogometnom kutku, koji nas uvodi u nogometnu 2014. godinu i podsjeća na svjetsko prvenstvo u Brazilu, krije se eklektornički nogomeni gol Kick – Point koji mjeri brzinu i preciznost udarca. Svi mogu uživati u Kick – Piointu, bez obzira na godine starosti, bili profesionalci ili ne, važno je samo da se žele zabaviti. Kick – Ponit je zabava na nogometni način, o čemu se više može doznati na www.nogomet-event.hr.

 

Skip to content