Novosti


Ženski rukometni klub „Vinodol“ aktivno ušao u 2017.

U posljednje dvije godine Ženski rukometni klub „Vinodol“ ponovno je oživio i danas okuplja 32 djevojčice, dobi od 6 do 12 godina starosti, koje se natječu u godištima: 2004. i ml., 2006. i ml., 2007. i ml., te  2008. i ml.

Protekli vikend bio je izuzetno aktivan, čime su djevojčice najavile dinamičnu 2017. godinu.

U subotu je ekipa 2004. i ml. odigrala dvije utakmice u sklopu natjecanja županijske lige. Brza igra i brz protok lopte u utakmici ŽRK Vinodol-Liburnija Opatija 2, ŽRK-u „Vinodol“ je donijela pobjedu s rezultatom 11-8. Nažalost, u drugoj, teškoj utakmici Kvarner Kostrena-ŽRK Vinodol, padom koncentacije u napadu, unatoč čvrstoj obrani, djevojčice ŽRK-a „Vinodol“ izgubile su 11:8.

Isti se dan, ekipa 2006. i mlađe natjecala na tradicionalnom Maškaranom turniru u Matuljima, gdje je u konkurenciji od 9 ekipa završila na 6. mjestu. No, iako nisu završile na postolju, osvojile su nagradu za najbolju masku na turniru.

                              (ŽRK “Vinodol” – djevojčice 2006. i mlađe)

U nedjelju je ekipa 2008. i ml. nastupila na 12. Maškaranom turniru u Crikvenici, te u konkurenciji od 6 ekipa osvojila drugo mjesto.

Djevojčica  ŽRK-a „Vinodol“ – Laura Raštegorac proglašena je najboljom igračicom turnira u svojoj kategoriji.

Motivirane i raspoložene djevojčice ŽRK-a „Vinodol“ s nestrpljenjem iščekuju nastavak natjecateljske sezone i sudjelovanje na brojnim turnirima ne propuštujaći gotovo niti jedan trening.

                                            (ŽRK “Vinodol” – djevojčice 2008. i mlađe – 2. mjesto na 12. maškaranom turniru u Crikvenici)

 

Skip to content