Novosti


ŽRK „Vinodol“ – još jedan uspješan vikend na uskršnjem turniru u ČavlimaDjevojčice Ženskog rukometnog kluba „Vinodol“ protekli su vikend u Čavlima nastupile na 5. Međunarodnom uskršnjem turniru u mini rukometu za djevojčice, i to u dvije kategorije 2006. i 2008. godište.

Djevojčice 2006. godište natjecale su se u konkurenciji od 10 vrlo jakih ekipa, davale su sve od sebe, ali falilo je malo sportske sreće tako da su nakon dvije pobjede i dva poraza ostale bez mogućnosti borbe za medalju.

U konkurenciji od 16 ekipa zaigrale su djevojčice 2008. godišta, te nakon tri uzastopne pobjede osigurale ulazak u četvrtfinale i  pobjedom protiv PŠR-a ušle u polufinale. Nastavak donosi neizvjesnu utakmicu protiv ŽRK-a Rab i završava porazom 6:7.  U borbi protiv RŠ Karlovac za treće mjesto djevojčice ŽRK-a „Vinodol“ pokazale su snagu volje i uvjerljivim rezultatom 10:6 zasluženo osvojile broncu.

– Naša Laura Raštegorac izabrana je u najbolju petorku turnira. Čestitke curama i treneru na odlično odigranom turniru i postignutim rezultatima – dodala je koordinatorica kluba za mlađe dobne skupine Marijana Botica Buneta.

ŽRK Vinodol, djevojčice – 2008. godište

ŽRK Vinodol, djevojčice – 2006. godište

Skip to content