Novosti


ŽRK Vinodol nastavlja nizati uspjehe i u sezoni 2017/2018

Djevojčice Ženskog rukometnog kluba „Vinodol“ proteklog su vikenda sudjelovale na 6. međunarodnom uskršnjem turniru u Čavlima. Natjecale su se u dvije kategorije – 2009.godište i mlađe, te 2008.godište i mlađe.

U ekipi koja se natjecala u kategoriji 2009. i mlađe igrale su djevojčice rođene 2010. i 2011. godine – Nevia Andonov, Lara Blažević, Lola Blažević, Vanessa Blažević, Ema Čavkić, Taša Đuranović, Ana Maria Lorbek, Lucija Mataija. Djevojčice su pokazale su veliki napredak u posljednja dva mjeseca, te su na svom trećem samostalnom turniru osvojile sjajno treće mjesto. U najbolju petorku odabrana je Taša Đuranović.

Za 2008.godište i mlađe nastupile su djevojčice – Marija Buneta, Nina Dragec, Lara Dugonjić, Teanna Halović, Katarina Mataija, Petra Mikolić i Laura Raštegorac. Djevojčice su osvojile drugo uzastopno zlato, i to u vrlo jakoj konkurenciji. U najbolju petorku uvrštena je Teanna Halović Katarina Mataija.

Danas djevojčice odlaze u Kopar na trodnevni 5. Međunarodni uskršnji turnir gdje se natječu u tri kategorije – 2004., 2006. i 2007. godište. Na turniru će nastupiti ekipe iz Austrije, Hrvatske, Crne Gore, Mađarske, Italije, Srbije, Slovačke, Slovenije i Hrvatske. Odlazak na turnir omogućili su Grad Novi Vinodolski, KTD Vodovod Žrnovnica i roditelji djevojčica.

Želimo im mnogo sportske sreće i uspjeha, pozitivne energije, te sretne i vesele uskršnje blagdane.

Skip to content