Novosti


2. Rally Novi Vinodolski 2009.

Ovog vikenda, točnije u petak i subotu 23. i 24. listopada, u organizaciji Automobilističkog saveza Primorsko-goranske županije za Međunarodno regionalno otvoreno prvenstvo Hrvatske održava se 2. Rally Novi Vinodolski.

Ekskluzivna popratna događanja

Turnir će biti popraćen brojnim dodatnim događanjima. Na “No Limit Party” očekuju se najveće atrakcije klupske scene:Tommy Lee & Dj Eric Morillo & Pink Paradise along with Dj D&G. Održat će se i modna revija na kojoj će se predstaviti Roberto Cavalli linijom za sezonu proljeće/ljeto 2005. “Class Roberto Cavalli”, te humanitarna nogometna utakmica “All Stars” čiji prihod je namijenjen Domu za nezbrinutu djecu Braća Mažuranić. Svakako je poslastica koncert na kojem nastupa violinistica Vanessa Mae i Maksim Mrvica koji oboje publiku osvajaju silovitim i strastvenim nastupom i sjajnom interpretacijom.

VANESSA-MAE

Mlada violinistica Vanessa-Mae, rođena je 27. 8. 1978. u Singapuru, na isti dan kao i poznati violinist Niccolo Paganini. U ranoj mladosti, kada je klasičnu notu zasvirala u novom stilu velikog virtuoza, objavila je svoj prvi album “The Violin Player”. Album je prodan u milijunskoj nakladi, a od nje je učinio svjetski poznati fenomen koji klasičnu glazbu spaja s pop glazbom i stvara novi glazbeni pravac.

Kao new entrv direktno je ušao na vrhove top lista u više od dvadeset zemalja te 1996. godine bio nominiran za BRIT Awards u prestižnoj kategoriji “najboljeg ženskog umjetnika.”

Eksplozivne javne nastupe Vanessa-Mae je izvodila diljem svijeta i to u više od 50 zemalja, uključujući i nastupe u spektakularnoj dvorani Kremlinske palače u Moskvi, Akropoli u Ateni, Dubaiu te na stadionima u Pekingu i Šangaju. Vanessa Mae, jedna od najpopularnijih ženskih glazbenih zvijezda današnjice, svoj uspjeh i popularnost duguje talentu, napornom vježbanju i usavršavanju. Maeova glazbi i danas pristupa tako strastveno i odano, a svoje nastupe interpretira na 200.000 dolara vrijednoj violini. U svojoj 27 godini, ona je planetarno poznata.

MAKSIM MRVICA

Šibenski pijanist, ozbiljno je krenuo u osvajanje svjetske glazbene scene. Njegov album “The Piano Player” u cijelom je svijetu objavila diskografska kuca EMI Classics. Stilski blizak glazbenom svijetu Vanesse Mae, Maksimov je album uzbudljiv križanac najboljeg iz svijeta pop-glazbe i klasike. Njegovi su nastupi više nalik techno-partvju ili rock-koncertu nego klasičnim izvedbama. Njegovu imidžu rokera osim svijetlih pramenova na tamnoj kosi često pridonosi i crna odjeća, su nerijetko i kreacije Jean-Paula Gautiera. Otkad je prošle godine potpisao za EMI preselio se u London. Maksim se vrlo rano zaljubio u glazbu, svira od devete godine, u početku na iznajmljenom klaviru. Nakon završene Muzičke akademije u Zagrebu usavršavao se u Budimpešti i Parizu. Videospot njegova prvog singla za pjesmu “Bumbarov let” vrtio se na MTV-u, a uspjehe je zabilježio i na nedavnoj azijskoj turneji.

Modna revija ROBERTO CAVALLI

Niti jedna zvijezda nije zasjala takvom strelovitom brzinom na modnom nebu kao ona Roberta Cavallija. Kombinacije boja i dezena koje nude njegove kreacije unijele su u svijet mode jednu novu dimenziju dizajnerskog stvaralaštva i stila. Potekavši iz obitelji slikara i proizvođača tkanina koja ima tradiciju dužu od pola stoljeća, Cavalli je znalački spojio umjetnost, duh kreiranja i tehniku te ih pretvorio u bogatstvo raznolikih odjevnih linija i aksesoara za svačiji ukus.

Roberto Cavalli je u posljednjih desetak godina jedan od najuspješnijih i najoriginalnijih talijanskih modnih dizajnera. Linijom “Class Roberto Cavalli” koja je namijenjena ženama i muškarcima pokušat ćemo Vam dočarati njegov svijet. Tko prepoznaje stil, glamur i originalnost zasigurno će uživati u ponuđenim kreacijama za sezonu proljeće/ljeto 2005.

DJ ERICK MORILLO &TOMMY LEE and Pink Paradise

Erick Morilio radio je remikse za mnoge umjetnike od Whitney Houston do Basement Jaxx, od Sneaker Pimps do Macy Gray. On vodi legendarni Subliminal Records Empire, a surađivao je i s izvođačima kao što su Puff Daddy, Boy George i Audio Bullies.

On je umjetnik čiji se albumi prodaju u platinastim nakladama, a kao producent hita “I Like to Move It” grupe Real 2 Real osvojio je prva mjesta na svjetskim top listama.

Tommy Lee je bubnjar legendarne grupe Motley Crue iako ga mnogi prepoznaju kao bivšeg muža Pamele Anderson. Svoju samostalnu karijeru nastavio je u vrućem ritmu te nastupe DJ-a prati na bubnjevima. Ulaznice za njihov performans, koji je jednom godišnje na Ibizi, rasprodane su u rekordnom roku. Jedino Ibiza i Novi Vinodolski -takav zvuk treba doživjeti!

The Pink Paradise – vruća atrakcija iz Pariza nikoga ne ostavlja ravnodušnim. “The Hottest Club in Paris Show its Beauties”.

Ono što ima Ibiza imamo mi, ono što ima L.A. imamo mi, ono što ima Pariz imamo mi… Zabava ne poznaje granice.

ALL STARS humanitarna nogometna utakmica i Plavers’ Party

Nogometna utakmica “ALL STARS” još jednom će dokazati koliko je veliko srce sportaša. Sav prihod namjenjen je Domu za nezbrinutu djecu i mlađe punoljetne osobe “Braća Mažuranić” u Novom Vinodolskom.

Očekuje se nastup igrača turnira, hrvatskih nogometaša i talijanskih glazbenih zvijezda.

NOVI Hotels&Resort podupire zajednicu u kojoj djeluje.

Saznajte više o turniru i pratećim događanjima na www.classics.hr

Skip to content