Novosti


9. TJEDAN PSIHOLOGIJE U CRIKVENIČKO – VINODOLSKOM KRAJU OD 15. DO 20. VELJAČE 2016.

Deveti tjedan psihologije u crikveničko – vinodolskom kraju održat će se od 15. do 20. veljače na području gradova Crikvenice i Novog Vinodolskog. Tijekom tjedna psihologije bit će obrađeno niz zanimljivih tema. Tako, u ponedjeljak, 15. veljače u Vijećnici Grada Crikvenice bit će održana konferencija za tisak na kojoj će biti predtsvaljen ovogodišnji program obilježavanja 9. tjedna psihologije u crikveničko – vinodolskom kraju, u organizaciji ELAN savjetovanja, Sretniji grad – Grada Crikvenica, a u OŠ Zvonka Cara radionica za učenike petih razreda Učini sve što možeš, koju vodi Andrea Bačić Pavat- Udruga Sretniji grad. Isti dan u OŠ Ivana Mažuranića u Novom Vinodolskom Andrea Bačić Pavat održat će radionicu za učenike prvih razreda Psiholog…tko je to?. U utorak u Narodnoj čitaonici i knjižnici Novi Vinodolski, s početkom u 13 sati održAt će se radionica za djecu mlađe osnovnoškolske dobi Čitajmo srcem,  a u 17 sati u OŠ Vladimira Nazora u Crikvenici radionica za učenike šestih razreda Budi jak, reci NE… nasilju na internetu.

U srijedu, 17. veljače  u 10 sati održat će se radionica za odgajatelje u Dječjem domu Braće Mažuranići u Novom Vinodolskom Modifikacija ponašanja, u kojoj sudjeluju Nataša Jelenić Herega (Udruga za zaštitu obvitelji Rijeka U.Z.O.R., Kristina Manestar i Jasna Borbelj Čeko (Dječji dom Braća Mažuranići Novi Vinodolski. Od 13 do 18 sati Dan je otvorenih vrata Centra za pružanje usluga u zajednici “Izvor”.

U četvrtak, 18. veljače u 14 sati bit će održana fokus grupa s profesorime na temu Psiholozi kao neizostavan element tehničke podrške osoblju srednje škole, u kojem sudjeluju Kristina Manestar i Jasna Borbelj Čeko (ELAN savjetovanje), a u OŠ Ivana Mažuranića održat će se radionica Budi jak, reci NE… nasilju na internetu, koju će održati Andrea Bačić Pavat iz OŠ Ivana Mažuranića Novi Vinodolski.

U sklopu Tjedna psihologije zainteresirani se mogu prethodno naručiti telefonskim pozivom 051/321-131 za Savjtovanje mladih i roditelja, vezano za različite dileme odrastanja ili održavanja kvalitetenog odnosa s tinejdžerima u Centar za osnaživanje djece i odraslih ELAN savjetovanje, Dramalj, a izvoditelj je Nenad Karabaić (Udruga za zaštitu obitelji Rijeka U.Z.O.R.)

U subotu, 20. veljače ispred Robne kuće u Crikvenici bit će postavljen informativni štand, na kojemu će biti javno predstavljene usluge dostupne u Cikvenici.

Tjedan psihologije  organiziraju ELAN savjetovanje, Dječji dom Braća Mažuranići, U:Z:O:R: Rijeka, SOS telefon Rijeka, Potencijal, a pokrovitelj je Grad Crikvenica.

Program 9. tjedna psihologije u crikveničko – vinodolskom kraju

Skip to content