Novosti


BOŽIĆNI UGOĐAJ ZAVLADAO NOVIM VINODOLSKIM

PC210160

Frankopanski trg u Novom Vinodolskom bio je u ponedjeljak navečer prepun građana, koji su uživali u zanimljivom i lijepom programu u sklopu  manifestacije Božićni Novi.

PC210164

Nazočni su najviše uživali u nastupu mališana Dječjeg vrtića Fijolica, koji su pola sata neumorno lijepo pjevali, a roditelji, none i nonići te mnogi građani svaki nastup su nagrađivali dugotrajnim pljeskom.

PC210182

Nakon nastupa mališana, niz Turnac se spustio Djed Božićnjak, koji je djeci nakon toga, uz obvezno fotografiranje, dijelio darove. Na malim licima vidjelo se uzbuđenje što se susreću s Djedom Božićnjakom, koji je s njima razgovarao i darivao ih.

PC210201

Žive jaslice privukle su svojom ljepotom gotovo sve nazočne, kao i mnogobrojni štandovi na kojima su se nudili božićni ukrasi, suveniri, med i proizvodi od meda, nakit i drugo.

PC210170

Neki su se fotografirali na panou, neka djeca su oslikavale lica, a neki su nastupili u karaokama. Bila je tu i zanimljiva gastro ponuda te kuhano vino. Članovi lovačkog društva su kuhali lovački gulaš.

PC210148

Božićni ugođaj zavladao je Novim Vinodolskim i trajat će svaku večer do Badnjaka, kada će u 10 sati građani moći uživati u srdelama i vinu. Djeci će tri dana na biti na raspolaganju besplatna vožnja božićnim vlakićem koji kreće s Kalvarije, a u povratku s Frankopanskog trga.

PC210172

Organizatori manifestacije Božićni Novi su Grad Novi Vinodolski, Moto klub Jahači Vinodolskog zakona, Udruga prijatelja grožđa i vina Ružica Vinodola, a sudionici su Dječji dom Braća Mažuranići, Dječji vrtić Fijolica, Osnovna škola Ivana Mažuranića, Lovačko društvo Košutnjak, Udruga 51+, Djeca i mladi župne crkve sv. Filipa i Jakova, Narodna čitaonica i knjižnica Novi Vinodolski i Centar za kulturu Grada Novi Vinodolski.

PC210167

 

Skip to content