Novosti


GRADONAČELNIK OLEG BUTKOVIĆ PRIMIO RUKOMETAŠICE ŽRK VINODOL

ruk1

Novljanski gradonačelnik Oleg Butković primio je male rukometašice, članice ŽRK Vinodol iz Novog Vinodolskog, koje na raznim natjecanjima i turnirima diljem Hrvatske osvajaju uglavnom prva mjesta. Gradonačelnik im je čestitao na uspjesima i osvojenim medaljama te ih je nagradio s pet tisuća kuna za potrebe kluba. U klubu trenira 25 djevojčica, a na prijemu kod gradonačelnika bile su igračice koje sudjeluju u natjecanjima.

ruk2

U razgovoru s malim rukometašicama, gradonačelnik je doznao da su i u školi dobre kao i u rukometu, da vole trenirati i natjecati se, da im je trener Daniel Ristić dobar te da im je najveća želja – nova sportska dvorana, u kojoj bi mogle trenirati. Sada treniraju u sporstkoj dvorani Osnovne škole Ivana Mažuranića u Novom Vinodolskom. U klubu, osim Novljanki, igraju i djevojčice iz Selca i Crikvenice, što samo pokazuje kvalitetu koju imaju u ŽRK Vinodolu – kazala je predsjednica kluba Sandra Ristić.

Za uspomenu, snimljena je zajednička fotografija malih rukometašica, koje pohađaju četvrti i peti razred osnovne škole s novljanskim gradonačelnikom Olegom Butkovićem.

Skip to content