Novosti


HARLEY DAVIDSON OPEN BIKE EVENT U NOVOM PRIVUKAO DVJESTOTINJAK BIKERA

moto1

Već tradicionalni godišnji susret motorista, pod nazivom Harley Davidson Open Bike, što je održan u gradskoj luci Novog Vinodolskog, privukao je tijekom proteklog vikenda dvjestotinjak bikera iz Hrvatske i Slovenije te brojne gledatelje. Unatoč kiši, bikeri su u promenadnoj vožnji kružnom rutom kroz Novi Vinodolski, Crikvenicu, Tribalj i Bribir, pokazali svoje oktanske ljubimce, a mnogobrojni gledatelji uživali su u nesvakidašnjem prizoru vožnje dvjestotinjak motora.

moto2

U večernjim satima održan je u prepunoj luci koncert popularne “Teške industrije” i novljanske grupe “Tremolo” . Održane su i moto igre, bikeri su se natjecali u sporoj vožnji motorima i u potezanju konopca. Posebno je bilo zanimljivo rezanje velike mortadele, koju je i ove godine sponzorirao Gavrilović.

moto3

Susret je održan u sklopu održan obilježavanja blagdana Sv. Filipa i Jakova, zaštitnika Novog Vinodolskog, koji se ove godine obilježava od 26. travnja do 5. svibnja. Organizator susreta je Moto klub Law Riders iz Novog Vinodolskog, a suorganizatori su Grad Novi Vinodolski i Turistička zajednica Grada.

moto4

Skip to content