Novosti


Info dan HBOR-a u PC-u “Vinodol”

Dana 27. travnja 2021. godine (utorak) od 10 do 13 sati u prostorijama Poduzetničkog centra “Vinodol” d.o.o. održat će se HBOR info dan uz obavezno pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Poduzetnički centar Vinodol d.o.o. u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj (HBOR), Područnim uredom HBOR-a za Primorje i Gorski kotar organizira besplatno individualno savjetovanje poduzetnika i privatnih iznajmljivača Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine s voditeljicom Područnog ureda Vesnom Bartolović Stančić.

Savjetovanje će se održati u prostorijama Poduzetničkog centra “Vinodol” d.o.o., Trg Ivana Mažuranića 1, Novi Vinodolski, a svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati te privatni iznajmljivači mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na e-mail: [email protected] najkasnije do petka 23. travnja 2021. u 14:00 sati.

Broj mjesta je ograničen te se popis sudionika popunjava sukladno redoslijedu prijava. Svi prijavljeni kandidati biti će povratno obaviješteni o statusu njihove prijave.

Skip to content