Novosti


Javni poziv PGŽ za dodjelu potpora i subvencija za razvoj malog gospodarstva

OBJAVLJEN PONOVLJENI JAVNI POZIV PRIMORSKO – GORANSKE ŽUPANIJE ZA DODJELU POTPORA I SUBVENCIJA ZA RAZVOJ MALOG GOSPODARSTVA

 

Primorsko – goranska županija objavila je 7. rujna 2017. godine  ponovljeni javni poziv poduzetnicima za podnošenje prijava za dodjelu potpora i subvencija za razvoj malog gospodarstva iz Proračuna Primorsko-goranske županije u 2017. godini.

Predmet Javnog poziva poduzetnicima za podnošenje prijava za dodjelu potpora i subvencija za razvoj malog gospodarstva u 2017. je mjera iz Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020.:

– Mjera 1.3.1. Povećanje dodane vrijednosti turističkih sadržaja te razvoj i unapređenje selektivnih oblika turizma na ruralnom području PGŽ-a.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro i mali poduzetnici malog gospodarstva registrirani za obavljanje ugostiteljske djelatnosti sukladno nacionalnom zakonodavstvu, i to: d.o.o., j.d.o.o., obrti koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu.

Svi korisnici moraju imati registrirano sjedište/prebivalište na ruralnom području PGŽ-a. Svi korisnici moraju ulagati u vlastite postojeće ugostiteljske kapacitete na ruralnom području PGŽ-a.

Nisu prihvatljivi prijavitelji kojima su po ovoj mjeri u 2017. godini odobrena županijska sredstva sufinanciranja.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Javnog poziva na web-stranici Primorsko-goranske županije www.pgz.hr.

Više informacija o Pozivu na sljedećem linku: http://www.pgz.hr/natjecaji.

 

Skip to content