Novosti


Kraj kolovoza u Novom Vinodolskom

Polako se bliži kraj mjeseca kolovoza, a time i kraj ljetnih zbivanja na području Novog Vinodolskog.

Danas,  22. kolovoza održat će se Fabrijevo štavljenje štiva u atriju Srićine kuće s početkom u 21 sat. Koncert pod nazivom „Glasovirom za srce i dušu“ posvećen Nedjeljku Fabriju izvest će Vitomir Ivanjek. Organizator je Narodna čitaonica i knjižnica Novi Vinodolski.

U srijedu će se održati pretposljednji Okolotorno od 20 sati. Romantične uličice Starog grada ponovno će posjetiteljima ponuditi pregršt sadržaja.

U četvrtak će se održati i jedno novo događanje u zaleđu Novog Vinodolskog, točnije u Radinjama koje se nalaze u Gornjem Zagonu. Lovačko društvo „Košutnjak-Novi“ sprema prvu Lovačku noć od 19 sati uz podršku Turističke zajednice Grada Novog Vinodolskog. Ugodne temperature, odlična gastro ponuda i puno dobre glazbe uz grupu Nebuloza garantira odličnu večer u Radinjama.

 

Isto tako, četvrtak je rezerviran za još malo dobre glazbe – akustični koncert Ane Kabalin i Slađane Čolović. Koncert će se u atriju Srićine kuće održati u 21 sati, a ulaz je besplatan.

U petak će koncert održati Joso Butorac i klapa Vinačace u Novom Vinodolskom na Korzu hrvatskih branitelja s početkom u 21 sat, dok će u subotu na istom mjestu nastupiti Trio Insula od 20:30 sati i s time završavaju glazbene subote koje su svaki srpanj i kolovoz bile održavane u centru grada.

Skip to content