Novosti


“Majstori s mora” osvojili i Kup Grada Senja

Vatrogasna mladež DVD San Marino – Novi Vinodolski ostvarila je još jednu pobjedu. Na 9. Kupu Grada Senja na kojem je sudjelovalo 30 natjecateljskih odjeljenja „Majstori s mora“ osvojili su 1. Mjesto ostavivši iza sebe drugoplasirano DVD Ježevo za velika 33 boda. Trećeplasirana je bila ekipa DVD Sušak – Rijeka.

Ovom pobjedom zaokružen je uspješni natjecateljski lipanj 2022. u kojem su postali VICEPRVACI Hrvatske, osvojili Kup Donjeg Mekušja i Kup Grada Senja. Da se zaokruži uspješnost u lipnju potrudila se je malonogometna ekipa novljanskog DVD-a osvojivši 1. Mjesto na turniru u Zlobinu.

U Senju je ekipa  DVD-a San Marino – Novi Vinodolski nastupila u sastavu: Maria Buneta, Nika Tatalović, Noah Ugrinović, Marino Trstenjak, Luka Raštegorac, Gabrijel Kolar, Leon Buneta, Vito Mlinarić, Emanuel Mlinarić i Viktor Buneta. Pričuve su bili Isabella Tomljanović, Mauro Komadina i Petar Filipović. Voditelj ekipe bila je Lorena Topolovec.

Na kraju natjecanja natjecatelje su pozdravili i uručili diplome i pehare Predsjednik DVD Senj Marin Lončarić, Zapovjednik JVP Senj Miljenko Katalinić i Županijski Zapovjednik VZ Ličko Senjske Županije Zvonimir Lončarić.

Uz sunčani natjecateljski dan domaćini su omogućili sudionicima natjecanja da posjete kulu Nehaj, a većina natjecateljskih odjeljenja boravak u Senju iskoristila je i za kupanje.

Skip to content