Novosti


MARKO MATAIJA PREDSJEDNIK DVD-A, DINO BARIČEVIĆ ZAPOVJEDNIK OEPRATIVNE POSTROJBE

 

Na redovnoj  izbornoj skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva San Marino Novi Vinodolski, za predsjednika je izaabran Marko Mataija, najmlađi predsjednik jednog DVD-a u Hrvatskoj, a novi zapovejdnik Operatibvne postrojbe je Dino Baričević, koji dolazi iz iste zlatne generacije novljanske vatrogasne mladeži koja je uz natjecateljske rezultate polučila izuzetne uspjehe u preventivnom i represivnom djelovanju.

MARKO MATAIJA1

 

 

Marko Mataija. novi predsjednik DVD-a San Marino Novi Vinodolski

 

Uz njih su u novo vodstvo društva izabrani: zamjenik predsjednika Marko Deranja, zamjenik zapovjednika Tomislav Cvitković, članovi Upravnog odbora Davor Dorić, Želimir Butorac, Alen Bruketa i Velibor Topolovec. Za delegata u skupštinu VZ PGŽ izabran je Velibor Topolovec.

DINO BARIČEVIĆ2

 

 

Dino Baričervić, novi zapovjednik Operativne postrojbe DVD-a San Marino Novi Vinodolski

Skupština je održana u Gradskoj vijećnici Novog Vinodolskog kojoj je uz člaanove bio nzočan i županijski vatrogasni zapovjednik Mladen Šćulac.

 Podnesena su izvješća za 2013. godinu i prihvaćeni planovi za 2014. Još jednom istaknut je najveći problem novljanskih vatrogasaca – derutni Vatrogasni dom na neprikladnoj lokaciji i minimalnim uvjetima za rad vatrogasne postrojbe i svih ostalih segmenata društva.

 Iz podnesenih izvješća vidljivo je da je DVD San Marino – Novi Vinodolski odradio još jednu uspješnu godinu, kako na operativnom, tako i na natjecateljskom planu. Muška i ženska mladež aktualni su prvaci županije, kao i seniorska muška – A ekipa.

Skupština je donijela odluku da se dosadašnji predsjednik Želimir Butorac proglasi počasnim predsjednikom društva. Prisutnima je na postignutim rezultatima čestitao Županijski zapovjednik Mladen Šćulac koji je ujedno novom vodstvu društva zaželio puno uspjeha u radu i nastavak kontinuirane uspješnosti DVD-a San Marino – Novi Vinodolski.

Skip to content