Novosti


NAJAVA: TURISTIČKO – GASTRONOMSKI PROJEKT PINK WING 13. LIPNJA U NOVOM VINODOLSKOM

Jedinstveni turističko-gastronomski projekt Pink Wing ovog je ljeta ponovo na karti hrvatskog luksuznog turizma. Na pomno odabrane datume od 12.6. do 16.6.2019. uz proširenu ponudu unutar samog projekta, sudionici će obići lokacije od Zagreba, preko Novog Vinodolskog i Opatije, otoka Cresa, Malog Lošinja te se vratiti na početnu lokaciju Zagreba.

Kroz ideju obogaćivanja luksuzne turističke ponude i poslovnog networkinga, Pink Wing uključuje vodeće hrvatske i strane kompanije u projekt. Podrška Pink Wing projekta od strane Ministarstva turizma, Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva policije te Hrvatske turističke zajednice zajedno sa gradovima i turističkim zajednicama gradova u kojima se Pink Wing održava, potvrda je uspješnosti samog projekta.

Koncept projekta Pink Wing i ideja kojom se organizatori vode je da se sudionike jedinstvene karavane u neobaveznom vikend druženju provede, te se kroz to promoviraju turističke destinacije, zaštićeni UNESCO spomenici, promocija gastronomskih delicija svakog podneblja uz autohtonu kuhinju, te se kroz druženje sudionika stvaraju poslovni kontakti i prilike.

U četvrtak, 13.6.2019. Pink Wing dolazi u Novi Vinodolski, te ćete u periodu od 15:00 do 17:00 sati ispred hotela Lišanj moći razgledati luksuzne automobile sudionika.

 

Izvor: http://www.tz-novi-vinodolski.hr/hr/pink_wing/734/21

Skip to content