Novosti


Obavijest o raspisanom Javnom pozivu za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Tekst javnog poziva možete pregledati i preuzeti na sljedećoj poveznici:

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

Ponuditelj stambene jedinice obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe”, koji je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice,  može predati u Gradskoj upravi Grada Novog Vinodolskog (soba broj 1), na adresi: Trg Vinodolskog zakona 1, svakog radnog dana u vremenu od 11.00 do 13.00 sati.

Obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe” možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

Obrazac – ponuda smještaja za raseljene osobe

Nakon zaprimljenih zahtjeva, Stožer civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog će u najkraćem mogućem roku provesti neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrdu o nadzoru stambene jedinice, koja će biti dostavljena ponuditelju.

Za pomoć i sva pitanja vezano uz dostavu ponuda, kontakt adresa elektroničke pošte Stožera civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog glasi: [email protected].

Skip to content