Novosti


Obavijest o vremenu održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata

                        U svezi natječaja objavljenog u Narodnim novinama broj 138/09. od 18.11.2009.godine za prijam u službu na radno mjesto vježbenika u Upravni odjel za financije – 1 izvršitelj, visoka stručna sprema, ekonomski smjer, na određeno vrijeme na 12 mjeseci, obavještavamo sljedeće  kandidate koji su ispunili formalne uvjete iz natječaja:

 

1. DALIBOR FUĆAK, Miserkino 16, Kastav

2. SARA VOLARIĆ, Fiorello la Guardia 2, Rijeka

3. JUG PAVLOVIĆ, Belgrad 1, Grižane

4. MARTINA KOPUNOVIĆ, Braće Bačić 34, Rijeka

5. IVA MATAIJA, Mikulja 12, Novi Vinodolski

6. MIRJANA PLEŠ, Petra Kružića 6, Senj

7. ANITA KOSIĆ, A.B. Šimića 54, Rijeka

 

da će se prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata održati dana 07.12.2009. godine (ponedjeljak) s početkom u 12,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Novi Vinodolski.

Kalvarija, Zatrep i Bribirska obala

Na predjelu Kalvarije, Zatrepa i Bribirske obale prioritetno je rješavanje imovinsko pravnih odnosa i projektne dokumentacije za izgradnju ulaza na Kalvariju, izrada potrebne prostorno – planske i tehničke dokumentacije za izradu dječjeg igrališta na Kalvariji, realizacija ulice Zatrep i izgradnja kanalizacije područja Kalvarija. Na obalnom pojasu neophodno je uređenje Bribirske obale na način da se urede javni WC-i na dvije lokacije, postavi više kontejnera ili manjih kanti za smeće, kao i tuševa na frekventnijim plažama, te da se možda putem koncesija ili na drugi način organizira čišćenje plažnih površina. U sezonskom periodu treba ograničiti brzinu kretanja prometnim znakovima, ležećim policajcima i kontrolom. Okomite prilaze na Obalu Petra Krešimira IV koji su u vrlo lošem stanju potrebno je asfaltirati.

Skip to content