Novosti


Objavljen novi FLAG Natječaj – Mjera A.1.3.

Jučer, 3. kolovoza 2020.godine objavljen je novi FLAG natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru mjere A.1.3. Povećanje svijesti o nutritivnim vrijednostima ribe kod djece u vrtićima iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014. – 2020. FLAG-a Tunera.
Predmet natječaja je dodjela javne potpore za provedbu aktivnosti u okviru odobrene mjere Lokalne razvojne strategije u ribarstvu s ciljem olakšavanja dostupnosti i pripreme lokalnog ulova u ustanovama za predškolsko obrazovanje koje imaju mogućnost pripreme obroka, te povećanja potrošnje proizvoda ribarstva i akvakulture i stvaranje zdravih navika u prehrani od najranije dobi, te održavanja edukativnih aktivnosti vezanih uz povećanje osviještenosti i informiranosti krajnjih potrošača o važnosti i dobrobiti konzumacije proizvoda ribarstva i akvakulture na području FLAG-a TUNERA.
Rok za podnošenje prijava počinje teći od 21. 8. 2020. godine, a traje do 2. 10. 2020. godine.
Ukupno raspoloživa sredstva javne potpore za sufinanciranje Mjere A.1.3. na ovom FLAG natječaju iznose: 528.290,00 kn. Najviši iznos javne potpore po korisniku/projektu iznosi 75.470,00 kn.
Veza za preuzimanje Natječajne dokumentacije: http://lagur-tunera.hr/wp/?page_id=12
Skip to content