Novosti


OPEN BIKE EVENT ZA VIKEND PRIVUKAO BROJNE MOTORISTE U NOVI VINODOLSKI

motorijada 2016

U sklopu programa “Proljetni Novi” i blagdana sv. Filipa i Jakova, zaštitnika Novog Vinodiolskog proteklog vikenda održan je tradicionalni Open Bike Event proteklog vikenda privukao je u Novi Vinodolski više od četiristo motorista iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Italije i BiH.

U gradskoj luci ih je u subotu ujutro dočekalo piće dobrodošlice, nakon čega su u moto defileu bikeri predstvili svoje oktanske ljubimce u Novom Vinodolskom, Crikvenici i Selcu.

motorijada 2016 1

Za bikere je bila organizirana i panoramska vožnja s dva broda od Novog do Povila, potom popularni Mortadela cup, fažol za sve motoriste.

U večernjim subotnjim satima nastupio je band Psihomodo Pop, s popularnim Davorom Gobcem, a na koncert u luci je došlo vijše od dvije tisuće ljubitelja popa.

A nakon koncerta striptease! 

motorijada 2016 gobac

U nedjelju ujutro slatkim doručkom oprostili su se domaćini Open Bike Eventa iz Novog s bikerima koji su ostali spavati. Organizator Bike eventa je Moto klub “Law Riders” iz novog Vinodoslkog, koji je osnovan 2003. godine. (Foto: V. Topolovec)

Od 29. travnja do 1. svibnja u Novom Vinodolskom su održani i Dani novljanske kuhinje i žlahtine, gdje je jedanaest restorana ponudilo menije po promotivnim cijenama od 90 kuna te žlahtinu od 0,7 litara za 70 kuna. To su pizzeria Nava, bistro Mirakul, gastro Teatro, bistro Garfild, Slatko i gorko – Studec, ugostiteljski obrt Tomas, Antika, bistro Lido, konoba Kore, Adria, pivnica Nill koje je nudila samo žlahtinu.

 

Skip to content