Novosti


Početak proljeća u Novom

S prvim danima proljeća, pozivamo Vas da uzmete kalendare i zabilježite si datume!

Vrijeme je za uživanje, edukaciju i super sadržaje, a sadržaja neće nedostajati niti u nastavku ove, za Novi Vinodolski, slavljeničke godine. Kroz ovu godinu obilježit će se nekoliko važnih obljetnica kao što su: 735 godina Vinodolskog zakona, 145 godina turizma, 40 godina od dogradnje hotela Lišanj, 30 godina Ljetnog karnevala u Novom i 25 godina vinarstva u Pavlomiru.

Iz Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski pozivaju vas da pratite njihovu web stranicu i društvene mreže za sve detalje i najave događanja.

A kako će izgledati prvi dati proljeća u Novom Vinodolskom, pročitajte u nastavku:

23.-25.03. Boccia, pljočka and Bulin – next generation TSG, prezentacija boćarskih sportova (EU projekt na kojem je Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski partner Boćarskom savezu PGŽ koji je u projektu zajedno s partnerima iz Rumunjske i Litve)

26.03. u 19:00 sati Smijeh u teška vremena, Splicka scena, stand up comedy, Dom kulture (ulaznice u pretprodaji)

23.03. u 18:00  Booking.comi Airbnb, edukacija za privatne iznamljivače, online (poveznica dostupna na web stranicama i društvenim mrežama)

28.03. u 18:00  Marketing na društvenim mrežama u turizmu, Dom kulture

31.03. – 1.04. Znanstveni skup “Mjesto i uloga pčele u okolišu – Od Vinodolskog zakona do današnjih dana”, Gradska vijećnica Grada Novi Vinodolski (pod pokroviteljstvom HAZU-a)

31.03. – 2.04. Extreme Enduro Vinodol 2023, utrka

3.04. Otvaranje izložbe unikatno ukrašenih jaja, galerija Turnac (izložba otvorena do 14.04. u vremenu 9:00-12:00 sati)

10.04. Veliki Uskršnji doručak, Korzo hrvatskih branitelja (glazbeni duo, dječji animacijski program, uskršnji doručak za sve posjetitelje)

 

Ususret nam dolaze i topliji dani te Vas pozivamo da istražite i biciklističke staze u zaleđu, prošećete Nebeskim labirintima, spustite se do Staklene kapelice te pogledate naš kraj iz jedne druge perspektive, s predivnih vidikovaca Oči Vinodola!

Skip to content