Novosti


dav

Potpisan Sporazum o poslovnoj suradnji između Udruženja obrtnika Novi Vinodolski i Veleučilišta u Rijeci

Jučer je, u prostorijama Udruženja obrtnika Novi Vinodolski potpisan Sporazum o poslovnoj suradnji između Udruženja i Veleučilišta u Rijeci. Sporazum su potpisali dekan Veleučilišta u Rijeci dr.sc. Saša Hirnig i predsjednik Udruženja obrtnika Novi Vinodolski Siniša Tomić. Potpisivanju su nazočili i prodekan za poslovne odnose Marino Golob i  tajnica Udruženja Matea Rubčić.

Potpisanim Sporazumom omogućeno je članovima Udruženja i njihovoj užoj obitelji, te zaposlenicima članova Udruženja ostvarenje popusta za pohađanje svih studijskih programa u statusu izvanrednog studenta koji se izvode na riječkom Veleučilištu, a uključuju preddiplomski stručni studij Vinarstvo, Mediteranska poljoprivreda, Održivi agroturizam, Cestovni i Željeznički promet, Sigurnost na radu, Telematika, Informatika, Poduzetništvo, zatim specijalistički diplomski stručni studij Promet, Sigurnost na radu, Vinarstvo, Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima i Poduzetništvo, kao i ostavarenje popusta na programe cjeloživotnog obrazovanja.

Popust za pojedinačni upis iznosi za jednokratne uplate 10 %, a za plaćanje do 6 obroka 5 %.

Popust za školarine za upis od 5 do 10 studenata iznosi za jednokratne uplate 12 %, a za plaćanje do 6 obroka 7 %.

Popust za školarine za upis od 11 i više studenata iznosi za jednokratne uplate 15 %, a za plaćanje do 6 obroka 10 %.

Veleučilište u Rijeci je visokoobrazovna institucija koja kroz obrazovni proces te stručni i istraživački rad u području tehničkih, biotehničkih i društvenih znanosti stvara kompetentne pojedince odgovarajućih teorijskih i praktičnih znanja koja im omogućuju nošenje s različitim izazovima okruženja, a u Udruženju smatraju kako je upravo to potrebno obrtnicima za pojedinačni razvoj.

Prilikom upisa na studijski program ili program cjeloživotnog obrazovanja, član Udruženja obrtnika Grada Novog Vinodolskog dužan je priložiti Potvrdu o plaćenom komorskom doprinosu koju će dobiti u uredu Udruženja obrtnika Grada Novog Vinodolskog na adresi Lokvica 2., te će mu na temelju Potvrde o podmirenom komorskom doprinosu Veleučilište odobriti popust ili obročno plaćanje. Član uže obitelji člana Udruženja ili zaposlenik člana Udruženja prilikom upisa je dužan dostaviti Potvrdu o članstvu člana Udruženja čiji je član obitelji ili zaposlenik.

Skip to content