Novosti


Poziv za iskaz interesa u svrhu izlaganja prigodnih proizvoda ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima

KLASA: 610-01/17-10/7

URBROJ:2107/02-04-17-1

Novi Vinodolski, 24. studenoga 2017. godine

 

POZIV ZA ISKAZ INTERESA U SVRHU IZLAGANJA PRIGODNIH PROIZVODA USUSRET BOŽIĆNIM I NOVOGODIŠNJIM BLAGDANIMA U RAZDOBLJU OD 3. PROSINCA DO 24. PROSINCA 2017. GODINE NA TRGU IVANA MAŽURANIĆA I TRGU VINODOLSKOG ZAKONA

 

 Grad Novi Vinodolski poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, registrirane za obavljanje djelatnosti koje u svom asortimanu imaju: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, aranžiranje poklona, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, prirodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni proizvodi (med, vino, rakija…) da do 30. studenoga 2017. godine podnesu prijavu za korištenje štandova za prigodnu prodaju ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima i to za razdoblje:

  • od 3. prosinca do 24. prosinca 2017. godine na Trgu Ivana Mažuranića
  • od 21. do 22. prosinca 2017. godine na Trgu Vinodolskog zakona

Obrazac prijave sastavni je dio ovog Poziva, a možete ga poslati pisanim putem na adresu: Grad Novi Vinodolski, Trg Vinodolskog zakona 1, s naznakom Izlaganje prigodnih proizvoda ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima, putem e-mail adrese: [email protected], ili osobno u UO za opće poslove i društvene djelatnosti.

Izlagačima je temeljem Zaključka Gradonačelnika omogućeno korištenje štandova bez naknade.

   GRADONAČELNIK

Velimir Piškulić, oec., v.r.

Skip to content