Novosti


SVEČANO POTPISANI UGOVORI ZA STIPENDIJE DAROVITIM UČENICIMA I STUDENTIMA

U Gradskoj vijećnici Novog Vinodolskog svečano su potpisani ugovori o stipendiranju darovitih učenika i studenata  za školsku/akademsku 2012./2013. Ugovore je uručio gradonačelnik Oleg Butković, koji je stipendistima i njihovim roditeljima tom prigodom čestitao na izuzetnim uspjesima u školi i na fakultetu. – Raduje me da se, uz Novljane, ove godine pojavljuju i nova imena stipendista iz mjesta novljanskog zaleđa. Grad Novi Vinodolski ove godine stipendira darovitih 10 učenika i 15 studenta. Stipendija za učenike iznosi mjesečno 600 kuna, a za studente 800 kuna. Sredstva za stipendije osigurana su u proračunu Grada Novog Vinodolskog – rekao je gradonačelnik Oleg Butković.

stipend1

Stipendije Grada Novog Vinodolskog u školskoj 2012./2013 primat će sljedeći daroviti učenici: Marijan Vukelić, Marko Lušić, Ivana Uremović, Marijan Mikolić, Alma Mešinović, Davor Piškulić, Arianna Čučuković, Ines Begčević, Ivona Viduka, Tea Bruketa. Studenti stipendisti Grada su: Tena Peričić, Tijana Zoričić, Martina Brkljača, Iris Mrzljak, Ivona Smolčić, Filip Piškulić, Ivana Balažević, Sara Ivančić, Luka Cvitković, Dario Vidas, Zlatko Butković, Dina Butković, Sven Čimić, Mia Vukelić, Tea Cvitković.

Osim stipendiranja darovitih učenika i studenata, Grad Novi Vinodolski  također dodjeljuje i 17 socijalnih stipendija za učenike i za studente.

Svečanom potpisivanju ugovora o stipendiranju bili su nzočni i roditelji te gradske pročelnice Maja Pilepić i Vesna Mrzljak.

Skip to content