Novosti


RUŽICA VINODOLA DOBITNICA “SUNCOKRETA RURALNOG TURIZMA HRVATSKE 2014.”

Ružica Vinodola, koja se održava na povijesnim lokalitetima na području Vinodolske općine i Grada Novog Vinodolskog dobitnik je ovogodišnje nagrade „Suncokret hrvatskog turizma“ u kategoriji Ruralno – turističke manifestacije,  koju dodjeljuje  HF eko etno grupa.

Za to prestižno priznanje kandidaturu su na raspisani natječaj poslale turističke zajednice Grada Novog Vinodolskog i Vinodolske općine  za kulturno – zabavnu i turističku manifestaciju Ružica Vinodola, koja se održava tijekom mjeseca kolovoza već jedanaest godina i privlači brojne posjetitelje i ljubitelje povijesnih priča, ispričanih na suvremen način.

ruz11

„Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ dodjeljuje se  najboljim poduzetnicima i projektima u ruralnom turizmu Hrvatske, ove godine 2. listopada u Zagrebu, a nagradu će primiti direktori turističkih zajednica Grada Novog Vinodolskog Vladimir Butković  i Vinodolske .općine Iris Bruketa.

Ova nagrada će staviti poseban na još intenzivniju promociju bogatstva i potencijala ruralnog turizma u Hrvatskoj, koji je jedan od ključnih čimbenika prepoznatljivosti Hrvatske u svijetu.

– Ovo javno priznanje nam puno znači, što govori da je manifestacija dobro prihvaćena i priznata u Hrvatskoj – kazao je Vladimir Butković, direktor TZ Grada Novog Vinodolskog

– Drago nam je da je projekt Ružica Vinodola još jednom prepoznat, ne samo na Kvarneru nego i u cijeloj Hrvatskoj. Veseli nas što ova jedinstvena manifestacija privlači sve veći broj posjetitelja – turista i domicilnog stanovništva, koji su tu manifestaciju lijepo prihvatili –  izjavila je Iris Bruketa, direktorica TZ Vinodolske općine.

.

Skip to content