Novosti


STARIJIM PIONIRIMA NK VINODOL DVORANSKO PRVENSTVO GRADA RIJEKE

Protekle nedjelje održana je završnica Dvoranskog prvenstva Grada Rijeke za uzrast starijih pionira (2005./06.godište). Na turniru koji je okupio čak 29 momčadi iz PGŽ, Istarske i Ličko- senjske županije 1.mjesto osvojila je ekipa NK Vinodola.

“Nakon osvojenog prvog mjesta u skupini krenulo se u knock out sustav natjecanja u kojem je ekipa NK Vinodola u 4 odigrane utakmice, upisala isto toliko pobjeda uz samo 1 primljeni gol (gol razlika 9-1). U finalu ih je dočekala odlična ekipa 1. kola iz Rijeke koja je do finala u 6 odigranih utakmica postignula čak 36 pogodaka, a u finalu je rezultat bio 2-0 za NK Vinodol, što dovoljno govori kakav su turnir dečki odigrali. ” – istaknuo je trener Zoran Lenac.

Novljani su pokupili i pojedinačne nagrade, najboljim igračem turnira  proglašen je Maro Peričić, a nagradu za najboljeg golmana je dobio Filip Pučić, koji su ujedno i uvršteni u najbolju šestorku turnira.
Za NK Vinodol su nastupali sljedeći igrači: Filip Paučić, Dario Furjan, Rikardo Žvanović, Noah Ugrinović, Adam Cvitković, Marin Rončević, Maro Peričić, Duje Tomljanović, Erik Trstenjak, Mirko Butorac, Deni Tonković, Lovro Frković, Isa Bećirević, Niko Daničić, Tin Žmikić, Paulo Peričić, Marino Trstenjak, David Butorac i Toni Jovanović, trener: Zoran Lenac.
Skip to content