Novosti


Tri priče i tri vrhunske glazbenice 21. lipnja 2022. godine u Novom Vinodolskom

Jelena Radan & Meritas najavljuju najnoviji zajednički projekt Tri priče koji će, nakon premijere u Šibeniku, u utorak 21.6. u 21:00 sati predstaviti i na Korzu hrvatskih branitelja u Novom Vinodolskom.

Ovaj koncertni projekt nastao je u njihovoj zajedničkoj radionici, posljednje među brojnim poglavljima njihove dugogodišnje suradnje, u kojoj su ostvarile niz projekata, a osvojile i brojne nagrade. Ovaj najnoviji, na veliko zadovoljstvo brojne publike, premijerno su predstavile 2020. u čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

Koncert se održava u svjetlu najnovijeg velikog uspjeha Jelene Radan s koncertom Fado&Voyage uz Zagrebačku filharmoniju u dvorani Lisinski, te netom objavljenog novog albuma Pričaj mi i upravo lansiranog hit-singla Sve male opsjene Meritas u režiji Mare Milin.

Priče su to o tri velika osjećaja koja svi dijelimo – o sreći, tuzi i ljubavi koja uvijek na kraju prevlada, ispričane na tri različita načina, kroz tri glazbena stila i atmosfere: Meritasica u velikim uspješnicama Odjednom ti, Igra, Ova ljubav, Umjesto isprike, potom Jelene Radan u njezinim hitovima Voljet ću te sutra, Sjeti me se ljube, te naposljetku i kroz njihovu zajedničku priču, kroz pjesme, autore i izvođače koji su najviše utjecali na njihov autorski rad: Annie Lennox, Cyndi Lauper, Neil Young, Bryan Ferry, Mando Diao, Duran Duran, Depeche Mode…

Program je sufinanciran putem Natječaja Jer svirati se mora 2 provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert se održava na Svjetski dan glazbe, a ujedno se obilježava i kalendarski početak ljeta.

Ulaz je slobodan – stoga, nema opravdanja za nedolazak svih onih koji vole vrhunske izvedbe i dobru glazbu!

 

Skip to content