Novosti


U ČETVRTAK, 16. VELJAČE U 12 SATI U GRADSKOJ VIJEĆNICI NOVOG VINODOLSKOG ODRŽAT ĆE SE RASPRAVA U SKLOPU PROJEKTA “ODNOSI S JAVNOŠĆU ZA PROJEKT: ŽUPANIJSKI CENTAR ZA GOSPODARENJE OTPADOM MARIŠĆINA U PRIMORSKO – GORANSKOJ ŽUPANIJI”

U Gradskoj vijećnici Novog Vinodolskog, u četvrtak, 16. veljače, s početkom u 12 sati, održat će se panel diskusija, u organizaciji Ekoplusa, u sklopu projekta “Odnosi s javnošću za projekt: Županijski centar za gospodarenje otpadom u Primorsko – goranskoj županiji”, koji se provodi u okviru pretpristupnog programa IPA, na kojoj bi se sagledala problematika gospodarenja s otpadom. Ekoplus planira održati šest panel diskusija, pet na lokacijama pretovarnih stanica, od kojih je jedna Novi Vinodolski, te  u Gradu Rijeci. Naime, realizacija izgradnje Županijskog centra za gospodarenje otpadom “Marišćina” u punom je zamahu. Kako bi se postigli visoko zacrtani ciljevi, prema kojima će se u Centar “Masrišćina”dovoziti samo onaj dio otpada koji se ne može ili ne isplati izdvojiti na mjestu nastanka, potrebno je osigurati razumijevanje novog koncepta gospodarenja otpadom u Primorsko – goranskoj županiji i aktivno sudjelovanje svih subjekata, a posebno građana. U raspravi će sudjelovati predstavnici Županije, gradskih i općinskih uprava, komunalnih poduzeća, nevladinih organizacija, stručnjaci, a pozivaju se na panel diskusijus i zainteresirani građani. Ronilački klub “NOVI”

Ronilački klub «Novi» osnovan je 16. srpnja 2006. godine, a u registar udruga upisan je 27. srpnja 2006. g.
Osnivači Ronilačkog kluba su Boris Dmitrović, Boris Bukovac, Radovan Tus, Ratko Piškulić i Robert Klajić.
Osnovni sadržaj djelatnosti udruge je stvaranje i unapređivanje svekolikih uvijeta slobodnog udruživanja građana i njihovog bavljenjima podvodnim aktivnostima, podvodnom fotografijom te ostalo utvrđeno u članku 10. statuta udruge.

Skip to content