Novosti


U NARODNOM MUZEJU I GALERIJI NOVOG VINODOLSKOG NOĆ MUZEJA U PETAK, 27. SIJEČNJA

Narodni muzej i galerija u Novom Vinodolskom i ove godine otvara svoja vrata posjetiteljima u Noći muzeja od 18 do 24 sata pod nazivom “Uoči Mesopusta”. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan. Pripremljen je i poseban i zanimljiv program. PROPOZICIJE 5. PLIVAČKOG MINI MARATONA
CRO – CUP « NOVI – 2006»

1. Natjecanje se održava na utvrđenoj stazi u dužini 5 000 metara , od Gradske plaže do punte Povile sa okretom, u pravcu Vela riva i natrag do Gradske plaže gdje se nalazi cilj maratona. Start je u 10 sati, a prijave se primaju do 09.30 sati. Utrka službeno prestaje 2 sata nakon samog starta.

Natjecatelji koji u tom vremenu ne stignu do cilja ne ulaze u službenu konkurenciju.

2. Kategorije su određene spolom i godinom rođenja, na sljedeći način:

1. Opća kategorija muškarci (svi muškarci);

2. Opća kategorija žene (sve žene);

3. Kategorija do 14 god. M/Ž

4. Kategorija od 15 do 19 god. M/Ž

5. Kategorija od 20 do 29 god. M/Ž

6. Kategorija od 30 do 39 god. M/Ž

7. Kategorija od 40 do 49 god. M/Ž

8. Kategorija preko 50 god M

Najmlađi i najstariji takmičar bit će nagrađen peharom

3. U natjecanju mogu sudjelovati članovi sportskih klubova i plivači amateri kako iz Republike Hrvatske i inozemstva. Žene i muškarci nastupaju istovremeno, ali rezultati se ocjenjuju odvojeno po starosnim kategorijama i spolu, osim u apsolutnoj kategoriji. Plasman ostvaren na maratonu boduje se po pravilima CRO-CUP-a za konačni poredak kao u apsolutnoj tako i po starosnim kategorijama.

4. Svaki natjecatelj nastupa na vlastitu odgovornost-potvrđujući to vlastitim potpisom prilikom ispunjavanja prijavnice za sudjelovanje na maratonu, koja nije prenosiva na organizatora plivačkog maratona ni u slučaju više sile.

5. Za natjecatelje mlađe od 18 god. svojim potpisom jamči roditelj ili staratelj. Uz prijavnicu potpisuje se i izjava roditelja –staratelja kojom se dopušta sudjelovanje maloljetnog natjecatelja na utrci.

6. Za natjecatelje koji izraze želju za smještajem organizator je osigurao spavanje u Đačkom domu ( uzeti vreće za spavanje );.

7. Članovi srodnih klubova prijave mogu ispuniti na dan održavanja natjecanja i to najkasnije 1 sat prije početka utrke kad se prijave zaključuju.

8. Natjecatelji iz Republike Hrvatske i inozemstva plaćaju po 50 kuna za start.

9. Natjecatelj za vrijeme utrke ne smije dotaknuti službene čamce niti obalu uz plivačku stazu, jer u protivnom slijedi diskvalifikacija natjecatelja

10. Prijave se primaju na telefon ili na Email adresu [email protected], sa naznakom za plivački maraton.

11. Za natjecatelje pripremljene su i novčane nagrade za prva tri mjesta kako u ženskoj tako i u muškoj apsolutnoj kategoriji.

Tajnik:Deranja Vencel

Skip to content