Novosti


U POVODU DANA OSLOBOĐENJA NOVOG VINODOLSKOG POLOŽENO CVIJEĆE, ZAPALJENE SVIJEĆE NA SPOMEN OBILJEŽJA IZ NOR-A I DOMOVINSKOG RATA

dan1

U povodu Dana oslobođenja Novog Vinodolskog, 16. travnja, danas je zajednička delegacija Grada Novog Vinodolskog, Udruge antifašističkih boraca i udruga proizašlih iz Domovinskog rata, predvođena gradonačelnikom Velimirom Piškulićem, predsjednikom Gradskog vijeća Nevenom Pavelićem, predsjednicom Udruge antifašističkih boraca Zdenkom Vukelić te predstavnikom braniteljskih udruga iz Domovinskog rata Marinkom Buljatom, položila cvijeće i zapalila svijeće te minutom šutnje odala počast svim poginulim u NOR-u i Domovinskom ratu.

dan2

Cvijeće i svijeće su položeni u holu Gradske uprave ispred spomen ploča poginulim u NOR-u i Domovinskom ratu, ispred sponmenika nepoznatom partizanu u centru Novog Vinodolskog, na Partizanskom groblju i ispred spomone biste Slaviše Vajnera Čiče.

dan3

Također, odana je počast minutom šutnje, položeno cvijeće i zapaljene svijeće na spomen obilježjima u Povilama, Klenovici, Donjem Zagonu, Ledenicama, Bateru i Krpomotama.

dan4

Skip to content