Novosti


Uručenje ugovora o financiranju projekta Izgradnja spoja Antuna Mažuranića i Trga Ivana Mažuranića

Gradonačelniku Grada Novog Vinodolskog Velimiru Piškuliću i Zamjeniku gradonačelnika Tomislavu Cvitkoviću danas je u Gradskoj vijećnici Grada Novog Vinodolskog ministrica Nataša Tramišak uručila Ugovor o financiranju projekta „Izgradnja spoja Antuna Mažuranića i Trga Ivana Mažuranića“, čemu su nazočili saborski zastupnik Gari Capelli i ministar Oleg Butković.

Temeljem Zahtjeva koji je Grad Novi Vinodolski podnio Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU po Pozivu za iskaz interesa za financiranje projekata prema Programu podrške brdsko-planinskim područjima, Gradu je odobren iznos od 550 tisuća kuna iz državnog proračuna.

Ministrica se u svom obraćanju osvrnula na 312 milijuna ugovorenih EU projekata, te istaknula da je to velika vrijednost ugovora za jedan ovako mali grad. “Ja se radujem Vašim novim prijavama i vjerujem da ćete jednako kvalitetno nastaviti pripremati projekte koji će zasigurno nositi bolji standard života prvenstveno vašim građanima ali onda i svima onima koji dolaze u vaš lijepi grad. Čestitam još jednom. ” – zaključila je ministrica Tramišak.

 

Skip to content