Novosti


Uspješno završena druga akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Gradskog društvo crvenog križa Novi Vinodolski

Uspješno je završila druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Novom Vinodolskom, koja je organizirana u suradnji sa Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu Rijeka.

Na  akciju se  odazvalo se 78 darivatelja, 72 muškaraca i 6 žena. Iz zdravstvenih razloga odbijeno je 6 muškaraca i 1 žena, tako da je sakupljena 71 doza krvi. Akcija je provedena po svim epidemiološkim mjerama.

Posebnu zahvalu želimo uputiti našim novim darivateljicama  Ban Danieli i Baričević Petrović Lidiji   koje su se po prvi put odlučile na ovaj humani čin.

Za istaknuti su i višestruki darivatelji :Davor Bažok 53. put, Davor Butković 54,  Ivica Žeravica 56, Robert Šandl 60, Željko Košuljandić 63, Saša Ćosić 64, Branko Šubert 63, Rubčić Goran 67, Dražen Tomić 68, Pavlić Vedran 72, Ante Smojver 74, Zoran Šmit 75, Ljubomir Budić 84, Zoran Tikveša 87, Gordan Šamanić 91, Hreljac Marin 99, Marinko Mataija 100 i Dubravko Stošić 119.

„Zahvaljujem se našim volonterkama Jasmini  i  Eni. Na ustupanju prostora Doma kulture za održavanje akcije hvala ravnatelju Centra za kulturu Mariu Butorcu. Posebna zahvala svim darivateljima i onima koji će se odazvati na našu slijedeću akciju dobrovoljnog darivanja krvi  koja je planirana za 19. rujna 2022. godine“- zaključila je ravnateljica Vesna Đujić

Skip to content