Novosti


Advent u dječjem vrtiću FIJOLICA

Novi Advent vole svi, i maleni i veliki, a posebno vrtićarci koji su za ovu prigodu odlučili otvoriti vrata vrtića i sve pozivati na njihov Advent u Fijolici. „Vesela i otvorena srca vas pozivamo na prvi i novi Advent u dvorištu vrtića, našu  “BOŽIĆNU ČAROLIJU U FIJOLICI” koja će se održati u petak 2. prosinca s početkom u 17:00 sati. Nažalost, program koji smo planirali za dva dana, petak i subotu, morat ćemo održati u petak, jer nam subotu najavljuju lošu prognozu te ćemo subotnji dio otkazati. No, ne budite tužni, petak je najbolji dan i zato: NEKA ČAROLIJA POČNE!!! Čekamo vas…“, poručili su iz Dječjeg vrtića Fijolica.

 

Planirani raspored događanja:

17:00 dolazak i obilazak punktova:

  1. ZID DOBRIH ŽELJA
  2. SAY „CHEESE!“ – kutak za fotografiranje
  3. U POSJETI DJEDU BOŽIĆNJAKU
  4. PSST! PRIČA SE PRIČA… – pričaonica Bake Mraz
  5. KREATIVNA ČAROLIONICA – likovne radionice
  6. JA ILI NETKO DRUGI? – oslikavanje lica
  7. POGLEDAJ I KUPI! – prodajna izložba
  8. SLATKO VOLI SVATKO! – kolači, fritule i čaj uz kupovinu

Nakon obilaska kutaka vrtića i početka programa, krenut će pozdravi i veselo odbrojavanje kako bi božićna svjetlost i čarolija obasjala Fijolicu i sve okupljene, a nakon toga će u programu biti i mađioničar – Čiribu, čiriba, evo nam Andreja! te božićna potraga za poklonima. Isto tako, tijekom događanja će se održati plesne natjecateljske igre uz dodjelu nagrada te će čitati priče u PRIČOMRAZICI uz prethodnu najavu početka čitanja. Vjerujemo da će svi s radošću doći u posjet najveselijem i najšarenijim dijelu ovogodišnjeg programa, Adventu u Fijolici!

U istom, božićnom tonu, nastavlja se u nedjelju, 4. prosinca. Sve posjetitelje u Domu kulture očekuje projekcija dva božićna filma – crtanog i igranog. Crtani film će biti projiciran u 11:00 sati, a igrani u 17:00 sati. Isto tako, bit će otvorena i predivna Kuća Djeda Božićnjaka gdje se i dalje može napisati pismo Djedu Božićnjaku.

 

 

Skip to content