Novosti


Djevojčice ŽRK Vinodol u nastavak sezone 2017/2018 ušle s još jednim zlatom

Na Maškaranom turniru u mini rukometu u Crikvenici, u organizaciji Primorske škole rukometa Crikvenica, koji se održao u nedjelju, 28. siječnja, ŽRK Vinodol  je nastupio s dvije ekipe u kategorijama 2008.godište i mlađe, te 2009. godište i mlađe, i to pod maskom bubamare.

Djevojčicama koje su nastupile u kategoriji 2009. godište i mlađe – Nevia Andonov, Lara Blažević, Vanessa Blažević, Taša Đuranović, Ana Maria Lorbek, Petra Peričić, Antonela Peričić, bio je ovo prvi samostalni turnir. „U konkurenciji od 8 ekipa i mnogo iskusnijih djevojčica, pod vodstvom trenera Daniela Ristića naše su djevojčice osvojile odlično 5.mjesto.“ – zadovoljno je istaknula koordinatorica MDS Marijana Buneta.

Djevojčice 2008.godište i mlađe – Marija Buneta, Lara Dugonjić, Nina Dragec, Teanna Halović, Petra Mikolić, Katarina Mataija, Laura Raštegora, vođene trenericom Antonijom Butković,  u teškoj i nepopustljivoj borbi osvojile su 1.mjesto, pri  čemu je igračica ŽRK-a „Vinodol“,  Katarina Mataija proglašena najboljom igračicom turnira.

„Naše su bubamare zaslužile najveći pljesak u dvorani, te tako osvojile nagradu za najbolju maškaranu ekipu turnira. I da…  bubamare zaista donose sreću. Bio je ovo veseo i uspješan vikend za naše cure.“ – zaključila je Marijana.

Skip to content