Novosti


JOŠ OSAM DANA MOGU SE PODNIJETI PRIJEDLOZI ZA NAGRADE GRADA NOVOG VINODOLSKOG ZA 2013. GODINU

Još osam dana ostalo je do završetka roka za podnošenje prijedloga za nagrade Grada Novog Vinodolskog za 2013. godinu. Naime, Grad Novi Vinodolski objavio je na svojim web stranicama i u dnevnom tisku (22. listopada 2013. godine) obavijest kojom obavješćuje sve zainteresirane pravne i fizičke osobe s područja Grada Novog Vinodolskog da do 15. studenog ove godine mogu podnijeti prijedloge za dodjelu priznanja za 2013. godinu, koja se svake godine dodjeljuju početkom siječnja iduće godine, na Dan Grada, 6. siječnja.

Priznanja Grada Novog Vinodolskog su: nagrada za životno djelo, godišnja nagrada za izuzetna dostignuća u određenoj oblasti, proglašenje počasnim građaninom.

Pisani prijedlozi moraju sadržavati podatke o predloženom kandidatu, obrazloženje dostignuća i doprinos radi kojeg se podnosi prijedlog, uz odgovarajuću dokumentaciju, vrsta priznanja za koju se kandidat predlaže. 

Prijedlozi se dostavljaju na adresu: Grad Novi Vinodolski, Komisija za dodjelu priznanja, Trg Vinodolskog zakona 1, 51250 Novi Vinodolski.

zeljak76

Skip to content