Novosti


MLADEŽ DVD-a SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI NAJUSPJEŠNIJA U NOVOJ GRADIŠKI

 

Na 6. Memorijalnom kupu „Goran Trupina“ u Novoj Gradiški najbolji rezultat ostvarila je mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski. Na natjecanju je nastupilo 35 ekipa u 4 kategorije.

 Prije početka natjecanja položeno je cvijeće i zapaljene svijeće na grobu prerano preminulog mladog vatrogasca Gorana Trupine. Prilikom otvaranja Kupa, prisutne je pozdravio dožupan Davor Vlaović.

11119537 976220575744282 3511477265804853604 n

 

 

Po izuzetno lijepom vremenu mladi vatrogasci bili su u prilici da pokažu što su naučili. Ove godine najpripremljenija pokazala se je ekipa DVD Beravci  koja je vježbu odradila za 48,48 sekundi te osvojila prvo mjesto u muškoj mladeži ispred prošlogodišnjih pobjednika iz DVD-a San Marino – Novi Vinodolski. U ženskoj konkurenciji mladeži djevojke iz Novog Vinodolskog  uvjerljivo su osvojile prvo mjesto, a time i svom društvu epitet najuspješnijeg DVD-a na natjecanju. Kod djece muške najuspješnija je bila ekipa DVD Zakorenje, a prvo mjesto u kategoriji djeca ženska pripala je domaćinu – DVD-u Nova Gradiška.

 Medalje i pehare najboljima uz dožupana uručili su i županijski vatrogasni zapovjednik Brodsko – posavske županije Stjepan Županić,  zapovjednik DVD-a Nova Gradiška Ivo Pejaković i predsjednik DVD-a Nova Gradiška Siniša Makovičić  koji je na kraju pozvao prisutna društva da se ponovno okupe na 7. Kupu krajem svibnja 2016. godine. Zahvalio se ispred domaćina i obitelji Trupina svima koji su prisustvovali natjecanju.

 Nakon natjecanja nastavljeno je druženje ekipa mladeži a posebno dva prijateljska i bratska društva DVD San Marino – Novi Vinodolski i DVD- Nova Gradiška- naveo je Velibor Topolovec, tajnik DVD-a San Marino Novi Vinodolski.

 

Skip to content